Forum użytkowników serwisów

o 27 Wołyńkiej Dywizji Piechoty AK i Wołyniu.
Teraz jest 2010-09-07, 05:46

Strefa czasowa: UTC + 1

Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Błąd
PostNapisane: 2009-08-18, 10:28 

Could not insert new word matches

DEBUG MODE

INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT 68, word_id, 0 FROM phpbb_search_wordlist WHERE word_text IN ('witam.', 'jestem', 'wikipedystą', 'tworzę', 'artykuł', 'dotyczący', 'rzeczonej', 'potyczki.', 'przebywając', 'ostatnio', 'okolicach', 'ostrowa', 'lubelskiego', 'moje', 'rodzinne', 'strony', 'natknąłem', 'się', 'lesie', 'tablice', 'dotyczącą', 'wędrówki', 'wołyńskiej', 'dywizji', 'piechoty.', 'temat', 'wydał', 'tyle', 'interesujący', 'postanowiłem', 'poszukać', 'informacji', 'ten', 'internecie.', 'mojemu', 'zdziwieniu', 'nie', 'żadne', 'informacje.', 'chciałbym', 'dokumentować', 'wędrówkę', 'wikipedii.', 'pierwszy', 'cel', 'obrałem', 'sobie', 'juliopol.', 'stąd', 'moja', 'gorąca', 'prośba', 'czy', 'ktoś', 'posiada', 'jakieś', 'informacje', 'przebiegu', 'tej', 'potyczki', 'bitwy', 'poniższe', 'książki', 'mogą', 'zawierać', 'szczegółowe', 'dotyczące', 'potyczek', '27', 'wołyńska', 'dywizja', 'armii', 'krajowej', 'skrót', 'działań', 'oprac.', 'józef', 'turowski', 'pseud.', 'quot', 'ziuk', 'Światowy', 'związek', 'Żołnierzy', 'Środowisko', 'ak.', 'michał', 'fijałka', '27.', 'piechoty', 'wydawnictwo', 'pax', '1987.', 'pozdrawiam', 'konrad', 'fedorczyk', 'muzeum', 'narodowe', 'warszawie')

Line : 265
File : functions_search.php

Zobacz profil Wyślij e-mail  
Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Błąd
PostNapisane: 2009-11-23, 17:33 
Administrator

fedek6 napisał(a):
Could not insert new word matches
DEBUG MODE
INSERT INTO phpbb_search_wordmatch (post_id, word_id, title_match) SELECT

Po zmianie forum na nowsza "wersje" powinno być dobrze. Będą chyba z tymi, ca sie rejestrowali z polskimi znakami. Po skontaktowaniu sie z adminem problem się rozwiąże.

Zobacz profil Wyślij e-mail  
Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy temat Odpowiedz w temacie  [ Posty: 2 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1